Showing posts with label Contest dan Giveaway Blogger. Show all posts
Showing posts with label Contest dan Giveaway Blogger. Show all posts

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman! | I join sama sebab i memang suka bebenda-benda barangan kecantikan, evendo sebenarnya dalam handbag cuma ada 3 benda basic seperti Azhafizah blog iaitu lipstick, foundation dan eyeliner. Kot-kotlah menang, rezeki, boleh buat koleksi dalam handbag i :D


Sebut pasal satu-satu produk, i setakat ni setia pada foundation B.B Cream keluaran maybelline tu. Since i da cuba sekali B.B Cream tu, after that, i tak tukar lain lagi. Kekallah sampai ke hari ni, still pakai. Selain itu, produk yang i pakai sekarang juga, pencuci muka Safi Rania Gold. Safi Rania Gold i da pakai dekat 2 tahun. Setakat ini dia ok dekat kulit wajah i. Yang penting sebenarnya nak jaga kecantikan is, jangan ada sifat malas. Nak cantik, kena rajin. Kan? ;)


B.B Cream Maybelline


Masker Safi Rania Gold | Pencuci Muka Safi Rania Gold | Rexona i :D

So macam mana? Best tak story tentang produk kecantikan PG? Simple sangat kan. Hehe. Awak-awak pula macam mana? Kalau nak sertai giveaway ini, klik banner atas sekali tau. Good luck! :)

xoxo.
Share:

Giveaway Mangkuk Tingkat by El Darwena

Assalamualaikum.

Hi fellas. I pantang nampak warna pinky-pinky ni. Terasa ada satu cabaran dalam hati jiwa dan raga. Ar, sama macam giveaway mangkuk tingkat by el darwena ni. Warna mangkuk tingkat giveaway dia kat situ, memang i tak boleh tengok. Tapi da alang-alang ternampak, i terus join sama giveaway mangkuk tingkat ni. Dengan harapan i, moga i menang hadiah mangkuk tingkat tu. Muahaha. So awak-awak sekalian alam. Agak-agak kalau spesis sama macam PG, meh jemput sekali giveaway ni. Kot-kot rezeki awak-awak pula kan. Hadiah satu je tau. Tapi, mari kita berharap moga-moga tuan tanah nak bagi hadiah lebih dari satu kat situ. Hehe. Klik banner!


Giveaway tamat pada 15 October 2016 jam 11.59 malam tau :)

xoxo.
Share:

Giveaway Penghargaan RM100 by Kennymerligal


Giveaway penghargaan cash rm100 by kennymerligal | mencari 5 orang pemenang bertuah bagi merebut hadiah wang tunai sebanyak rm20 untuk setiap seorang. Giveaway ini akan bermula pada 1 September 2016 dan berakhir pada 30 September 2016.

Cara untuk menyertai:
  1. Buat satu entry blog bertajuk "Giveaway penghargaan rm100 by kennymerligal". 
  2. Copy dan paste banner diatas ke dalam blog post anda atau gunakan kod yang telah disediakan dalam ruangan textarea dibawah. 
  3. Backlinkkan entry ke sini. 
  4. Tinggalkan link entry anda di ruangan komen artikel giveaway sahaja. 
Syarat syarat :
  1. Blogger Malaysia. 
  2. Follow blog kennymerligal
  3. Follow instagram
  4. Follow twitter
  5. Like facebook page
(*syarat yang kedua adalah wajib manakala yang selebihnya terpulang kepada anda)

Hadiah :

Wang tunai RM20 x 5 orang pemenang bertuah. 

Pemenang akan dipilih secara rawak oleh admin dan keputusan akan diumumkan selepas tamat giveaway. Semoga penganjuran giveaway ini dapat merapatkan lagi tali persahabatan di kalangan rakan rakan blogger. 

xoxo.
Share:

MINI GIVEAWAY BY TRIPLE S



Prizes of giveaway :

3 winners x RM10
3 lucky winners will be chosen using random.org

Rules :

1. Open to all bloggers in Malaysia.
2. Must be following our blog "Airah" & "Indah" *compulsory*
3. Follow Instagram : @twicemakeup.my, @allemari.co" *optional*
4. Copy the banner above and create and entry titled "MINI GIVEAWAY BY TRIPLE S"
5. Link the entry in this entry comment section below.
6. Canceled if less than 10 participants.

That's it. My rules are very simple to follow. I hope all of you will join this giveaway.

Starting at 2/9/2016 and finishing at 2/10/2016.

jemput join semua. klik banner ya :)

xoxo
Share:

Menang Giveaway Birthday by Cik Eyz

Menang Giveaway Birthday by Cik Eyz | Hi fellas. Syukur alhamdulillah. Blog PG terselit menang hadiah giveaway by Cik Eyz hari tu. Bersempena dengan birthday Cik Eyz. Syukur kat situ. PG menang hadiah RM10.00 sahaja. Tapi tu pun da bersyukur sangat-sangat, dan baiknya Cik Eyz is, dia bagi pilihan lagi samada nak tunai atau pun topup. So, PG pilih topup sahaja. Lagi senang kat situ kan.


Alhamdulillah :D 

Terima kasih Cik Eyz :)
xoxo.
Share:

Segmen Bloglist September Blog Seindahcerita


TAMAT : 29 OGOS 2016

Cara Untuk Join

1. Buat entry bertajuk "Segmen Bloglist September Blog Seindahcerita"
2. Follow Blog/ FB Page
3. Linkkan entry korang di kotak komen di bawah
4. 10 Blog yang tertuah akan dipilih melalui random.org

sempat join :D
xoxo
Share:

Segmen Bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016

Segmen bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016 kembali untuk lagi untuk menggantikan bloglist bulan Julai & Ogos. Bagi yang tak sempat sertai bulan Jun hari tu, boleh cuba sertai bulan Ogos ni. Kalau sudi, berminat dan nak memeriahkan segmen ni jemputlah sertai ramai-ramai ye. Segmen simple je. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.

KLIK BANNER UNTUK SERTAI SEGMEN

TAMAT : 29 OGOS 2016

Langkah Penyertaan Segmen
1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016
2. Copy coding yang disediakan dan paste di ruangan HTML entry
3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016

Terima kasih atas sokongan semua ^__^
Read more: azhafizah

xoxo
Share:

Giveaway RM400 by AsyaAmin!




Syarat penyertaan :

1. Blogger Malaysia
2. Follow blog ini. Wajib
3. Follow :

https://www.instagram.com/syaaddaa/   https://twitter.com/syaaddahttps://www.facebook.com/nsyaaa 


4. Bahagian sponsor :

Follow SEMUA. Highlited. (exceptional to those yang tiada Instagram dan twitter. But please do mention if you don't have Instagram and Twitter account)

https://www.instagram.com/_mrdiana/ (Follow)


https://www.instagram.com/shahhaizal/ (Follow)


https://www.facebook.com/kelakardotmy/  Like page Facebook (Wajib)

https://plus.google.com/+TheNewMindedakaUltraStation/posts (Optional)


nurnabla.blogspot.my (Wajib)

https://www.instagram.com/nur__nabila/ (Follow)

http://julinaalias24.blogspot.my/ (Wajib)

https://www.facebook.com/julina.alias (Follow)

https://www.instagram.com/cucigambar_murah/ (Follow)


5. Buat entry bertajuk "Giveaway RM400 by AsyaAmin!"
6. Letakkan banner pada entry (boleh copy paste html code dalam box di atas)
7. Banner hendaklah dibacklink ke sini
8. Link penyertaan/url blog hendaklah ditinggalkan di kotak komen ini sahaja.


Senarai Hadiah :

Top Referral :
1. Wang tunai RM 150 x 1 pemenang
2. Wang tunai RM 60 x 1 pemenang
3. Wang tunai RM 40 x 1 pemenang



Random:
1. Photobook 6X6 INCI/40 Page/100 keeping gambar x 1 pemenang
2.  -Blog review x 4 pemenang
-Bloglist selama 30 hari x 9 pemenang
3. -Topap RM 5 x 2 pemenang
-Blog Review x 3 pemenang
4. Topap RM 10x 9 pemenang


Penyertaan terbuka kepada semua blogger Malaysia.
Selamat Berjaya :)

Mula :
16 Ogos 2016
Tamat:
1 Oktober 2016

p/s: I state RM400 based on total overall.

xoxo
Share:

Giveaway Dan Pencarian Bloglist by Jepun Mari



Syarat penyertaan :
1. Terbuka untuk semua yang berwarganegara Malaysia
2. Follow blog Jepun Mari
3. Janji ada blog, boleh join.
4. Buat satu entry bertajuk ' Giveaway Dan Pencarian Bloglist by Jepun Mari '
5. Copy banner di atas dan buat back link ke entry ini.
6. Publish kan entry dan hantar kan ke ruang komen di bawah.

Ganjaran kepada peserta yang join segmen ini :
1. 5 peserta yang bertuah akan menjadi senarai bloglist Jepun Mari sepanjang tahun 2016.
yang ini saya akan baca setiap blog yg join contest ni, yg mana menarik perhatian saya akan senaraikan sebagai 5 bloglist yang bertuah.

2. hadiah berbentuk tudung AJ klik sini

Tempoh penyertaan
18 Ogos 2016 - 23 September 2016

Syarat yang mudah kan? jom join :)

xoxo.
Share:

Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.Com

Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM! Assalamualaikum, hi fellow. Kat sini PG nak war-warkan dan menjemput para rakan blogger PG untuk sama-sama memeriahkan Giveaway anjuran blogger ELIHJAPAHAR.COM, dimana ini adalah giveaway pertama blog beliau selepas 2 bulan blog ini ditubuhkan. klik banner kat bawah untuk join ya :)


Hadiah-Hadiah Giveaway:

Pertama - Tunai RM60
Kedua - Tunai RM40
Ketiga - Tunai RM30
Keempat hingga Kesepuluh - Top Up Bernilai RM10

hebat hadiah? lagi hebat kat bawah ni :)


hadiah buat pemenang bertuah :)

Hadiah bonus untuk seorang peserta bertuah giveaway ini akan dihadiahkan sekotak Mineral Coffee atau lebih dikenali sebagai Min Kaffe(bernilai RM36)
Pemenang tempat pertama hingga kesepuluh akan dinilai 100% menggunakan random.org. Manakala, pemenang peserta bertuah akan saya nilai sendiri untuk entry paling menarik. Buatlah entry bebas yang menarik.

hebat! its easy je kan dekat korang. hehe. syarat giveaway pun mudah. meh tengok syarat pula!

Syarat-Syarat Penyertaan:

1. Terbuka kepada semua blogger Malaysia
2. Wajib FOLLOW blog ini
3. Like Fan Page ini - or klik sini
4. Follow Twitter saya - Follow @elihjapahar
5. Copy banner diatas dan buat satu entry bebas bertajuk "Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM"
6. Link kan entry tersebut pada entry ini
7. Postkan link penyertaan anda di ruangan komen dibawah

Giveaway ini akan berlangsung dari 13 Ogos - 22 September 2016.
Senarai pemenang akan diumumkan pada 23 September 2016, pada jam 8 pagi.


ok! PG selesai kat situ. para blogger's. come join sama. good luck!
xoxo
Share:

Giveaway Birthday by Cik Eyz

a Happy birthday buat cik eyz. dengan ucapan buat cik eys, semoga diberikan kesihatan yang baik, dipermurahkan rezeki, dan apa yang penting, PG doakan yang bebaik sahaja untuk cik eyz. once again. PG nak ucapkan, selamat hari jadi buat cik eyz. happy birthday cik eyz  ;) 


 Syarat nak join simple je :)

Terbuka kepada semua blogger di Malaysia :)
Mesti follow blog Cik Eyz
Mesti like facebook page Cik Eyz
Mesti follow instagram Cik Eyz
Buat entry bertajuk ' Giveaway Birthday by Cik Eyz '
Create satu Ucapan Birthday untuk Cik Eyz
Copy banner diatas dan backlink kan ke entry ni
Tinggalkan link anda kat ruangan komen kat bawah

~ 5 Pemenang bertuah akan dipilih menggunakan random.org

Hadiah :

1 x RM 10
2 x RM 5
2 x Shawl

Giveaway tamat 31 Ogos 2016
Pemenang akan diumumkan pada 1 September 2016
jemput join semua :)
xoxo.
Share:

Segmen: Join Bloglist Ain bulan Ogos-September 2016!!!

hi fellas. jom kita join segmen bloglist petang-petang ni. untung-untung masuk dalam bloglist cik ain kita sorang ni. sepanjang bulan ogos dan september pula tu. sebulan tu. hehe. syarat pun senang je. katanya tiada terhad. ar bererti siapa yang join segmen ni, semua akan masuk bloglist cik ain. apa tunggu lagi? jom cepat join. klik banner kat bawah tau. 

http://ainpunyeceritalah.blogspot.my/2016/08/segmen-join-bloglist-ain-bulan-ogos.html

PG tag kamu Asha Lya :)

xoxo
Share:

Giveaway Follow dan Like MY


Langkah - Langkah
1. Buat entri bertajuk : Giveaway Follow dan Like MY
2. Copy gambar banner diatas dan backlink ke entri ini.
3. Nyatakan Url FB dan IG anda untuk semakan.
4. Publish entri dan tinggalkan url entri tersebut di kotak komen pada entri ini.

* Seramai 3 orang pemenang dicari
* GA akan bermula pada hari ini sejurus selepas ia dipublish dan akan tamat pada 14 Ogos 2016
* Pemenang akan diumumkan pada 15 Ogos.
* 16 - 18 Ogos - maklumat pemenang akan dikumpulkan.
* 19 - 22 Ogos - hadiah akan dipos pada pemenang.


Syarat Wajib.

1. Add FB Yuyin Azman | Follow IG Yuyin Azman | Follow blog Yuyin Azman
2. Follow IG Mieza Suhaini | Follow/Add FB Mieza Suhaini
Senarai Penyertaan
Senarai Hadiah

Hadiah pun ada ada penyenaraian. apa lagi? jom follow :)
xoxo.
Share:

Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !

Assalamualaikum
hye semua ^_^

*sticky post*


Jom join Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !

Syarat :

1. Follow blog atau google +


2. Follow instagram *jika ada

3. Follow twitter *jika ada


4. Like sahaja fanpage
Cara mudah :

1. Follow SEMUA syarat.
2. Buat entry bertajuk "Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !"
3. Letak banner dekat entry.
4. Backlink kan ke sini.
5. Publish!
6. Tinggalkan link entry giveaway anda di ruangan komen entry ini sahaja.


Special untuk anda?

Wang tunai RM30 x1
Wang tunai RM20 x1
Tapak Iklan free selama sebulan x1
Topup RM5 x1
[SyiraLokman]


(TOP REFERRAL)
Wang tunai RM50 x1
[nurfuzie]


Pemilihan pemenang : pemilihan 100% secara random oleh Syira sendiri (penganjur) :)

jom ramai2 memeriahkan Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman ! ^_^
InsyaAllah lepas ni mungkin ramai akan follow anda juga :)
Bersama merapatkan ukhwah ^_^


Mula : 1 Ogos 2016
Tamat : 21 Ogos 2016

xoxo
Share:

Birthday Giveaway By Alia

http://aliafarhansaid.blogspot.my/2016/07/birthday-give-away-by-alia.html


SYARAT PENYERTAAN

1) Mestilah follow blog ini telebih dulu
2) Follow Instagram @aliafarhan
3) Like PAGE VANILLA FREAK
4) Follow Instagram @gilaperfume_gilamakeup
5) Buat 1 entry bertajuk 'Birthday Giveaway By Alia'
6) Dalam entry tu, copy semua info dalam entry ini
7) Tinggalkan link penyertaan dan email pada comment entry ini

Tarikh Akhir 31 Julai ini.

xoxo.
Share:

Notebook Giveaway By Eeca Shyaa

http://www.eecashyaa.com/2016/07/notebook-giveaway-by-eeca-shyaa.html

PG tag korang ye :)


klik banner to join sama ya :D

xoxo
Share:

Giveaway Special April Syamimi Bersama Sponser

http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/04/giveaway-special-april-syamimi-bersama.html

Antara syarat yang perlu diikuti ialah..

1. Buat tajuk entry - Giveaway Special April Syamimi Bersama Sponser
2. Letakkan banner diatas dan backlink kan kembali ke sini.
3. Follow sponser. (WAJIB) Lihat disini >> Syarat Wajib <<
4. Hantarkan kembali url penyertaan di kotak komen.


hehe. PG follow disaat akhir. dengan harapan untuk menang tu besar :D
klik banner nak join tau :)

xoxo.
Share:

Pemenang Review Blog di Xechalogy Blog

Pemenang Giveaway by Xechalog. syukur alhamdulillah. even tak menang hadiah utama, hehe. menang untuk di review blog je pun, da kira bersyukur. wei. bukan senang dan bukan ada nya masa untuk tuan blog kadang nak buat review blog orang lain tau. PG pun sah-sah nak buat review tunggu masa yang betul-betul free. kalau tak, memang ke laut la jawapnya. muahaha.

 

tq awak :D


cantik kan? tempek sebiji :D

xoxo.
Share:

Mini Giveaway By Niena Annisa

ASSALAMUALAIKUM

*click banner to join

Apa khabar semua? Jom ramai-ramai meriahkan first giveaway daripada Niena.

Giveaway ini bermula dari 3 April dan berakhir pada 30 April 2016 pada jam 11.59 malam.
Syarat penyertaan amat mudah. Niena harap semua dapat ikut ya.

HADIAH :



Shawl chiffon x 2 pemenang

xoxo

Share:

GIVEAWAY by RosNordin

 
http://merosnordn.blogspot.my/2016/03/g-i-v-e-w-y-by-ros-nordin.html

korang. jom follow. klik banner kat atas ya :)

1.Follow Blog RosNordin ( Yang ini WAJIB ) dan Follow Instagram ( Yang ini Kalau SUDI )
2.Buat entry tajuk "GIVEAWAY by RosNordin" Copy banner diatas dan backlink ke entry ini.
3.Dah siap sila letak link korang di ruangan komen entry ini dan tulis sekali hadiah pilihan.

Giveaway berlansung selama 20 hari bermula hari ini 11 March 2016 hingga 31 March 2016 dan melalui giveaway ini saya seikhlas hati nak bagi 11 hadiah untuk mereka yang bertuah . 1 adalah hadiah misteri yang akan diberikan kepada PENYUMBANG TERTINGGI TRAFFIC ke blog saya. DAN BILA MISTERI MAKNANYA AKAN KEKAL MISTERI la ye.. Ada 20 hari kan jadi perbanyakkanlah sumbangan traffic di blog ini.. hihihi.. dan baki 10 hadiah korang boleh tengok di.....klik banner kat atas ;)

good luck semua.
xoxo
Share:

tabung wish list :)

Pusat Aduan Awam

ahli mesyuarat ;)

agenda mesyuarat :)

pengerusi mesyuarat ❤

perempuan 33.
februari 6th | married |
gomen staf | fully time blogger

Assalamualaikum.


Copyright © YatieOwner | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com