Rindu Blog!

Assalamualaikum fellas.

Rindunya kat blog. rindu sangat sangat sangat dan sangat nak merapu dalam blog ni. Korang apa kabar wei? maaflah lama tak bersiaran secara langsung dalam blog ni. Ada je kadang i duduk dalam ni, cuma tak berkesempatan nak menulis. I nampak je ada 2, 3 orang tengah online dalam blog ni. Syukur alhamdulillah. As long, ada jugalah yang masuk dan kot-kot tengah mencari info dalam ni kan. Ok that good. Oh terutamanya, i ada nampak beberapa pertanyaan dalam entry praktikal yang i pernah tulis sebelum. Maaf sayang-sayang. Akak PG akan cuba untuk membalas dan ya, i akan cuba untuk menulis tentangnya semula. Sebab, ada beberapa perubahan berlaku dalam jabatan ini. Oh by the way, I da kembali semula dalam jabatan ini. Later i talk k.


Seketul gambar i di tahun 2017 :D

Then now, i lagi tengah nak edit blog ni. Lamanya tak main dengan coding blog. Nasib tak tumpul lagi otak ni. Hahaha. Then apa pun, terima kasih tau singgah blog PG.

Xoxo.
Love Korang!
Share:

4 comments:

  1. Hiks! Tak tumpul. Welcome back! Haha tetibe. 🙆💕

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih awak. hehehe.
      comelnya icon kat situ :D

      Delete
  2. Tak tumpul tu yang best...hihihi...selamat kembali...horeeey...

    ReplyDelete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)

tabung wish list :)

Pusat Aduan Awam

ahli mesyuarat ;)

agenda mesyuarat :)

pengerusi mesyuarat ❤

perempuan 33.
februari 6th | married |
gomen staf | fully time blogger

Assalamualaikum.


Copyright © YatieOwner | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com