Reward - Jom Beli Emas!

Assalamualaikum Fellas. i tak reti bab-bab harga emas sebenarnya. Yang i tahu bila masuk kedai ke apa ke, tengok terus 916 - RM184 bermakna emas tu murahlah tu. Korang pun macam PG tak? Kiranya i tahu beli sahaja dan bila nak guna duit ke apa ke time mendesak kan, mama selalu pesan, emas boleh dipajak gadai semula. Which is, boleh membantu sebab nilai emas dimasa hadapan tak susut. Oh. i macam berfikir kat situ. Tak tahu pun susut kat mana dan tang mana. Hehe.

Nampak teruja kat situ siap ada tanda seru lagi kan. Hehe. Ni sebenarnya cerita dari awal tahun lagi. Sebab bulan april ni my turn untuk dapat barangan kemas which is i pilih untuk ambil rantai kaki aka gelang kaki. Lets reward our self! Yahoo. Ni pun buat pertama kali i berani joinkan diri untuk beli barangan yang melibatkan nilai duit yang agak banyak dan emas pula tu. Ada kawan seoffice kawan kakak PG yang da kena dengan penjual barangan kemas secara online tau. Dia kena tipu dengan hamba Allah tu la. Wallahualam. Sebenarnya takut juga masa nak join beli barang emas online ni. Rasanya lain orang, lain caranya kan. Hopely janganlah terjumpa spesis hamba Allah yang macam tu. Nak meniaga, kenalah dengan cara yang betul dak? :)


Ya itu dia. Gelang kaki emas PG da sampai. Minggu lepas lagi da dapat. Gembira bukan main. Rasa nak bagi tahu satu dunia. Muahahhaa. Kiranya peniaga emas ONLINE yang PG kenal ni, kira jujur dan boleh dipercayai la kan. PM tepi sikit kalau nak tahu dengan siapa PG beli tau :D hahaha. 
Ok. Tu je la nak share :D

Xoxo
Love Korang!

2 comments:

  1. singgah pagi selasa
    hari ini bz sangat2
    x dan nk blogwalking
    anyway anum drop here first ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih touch down kat sini anum :D

      Delete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)