27 April 2017

My Very Totally Bad Day. What Yours?

Assalamualaikum fello. Panjang betul tajuk i kan. Nampak sangat i tak puas hati kat situ. Hehe. Ya. Kalau tanya i, hari apakah yang bagi i amat-amat menjengkelkan dan sangat-sangat buat i bad mood the whole day is....The day i period! ;( i boleh jadi otomen tiba-tiba. i boleh jadi naga berapi nak bakar sampah sarap jadi debu. nak i bakar korang? Hehe. i tak sampai hati kot :D i sayang korang ;)


Sejenis naga berapi ;D

i jenis tak tulis atau tanda ke tick tau bila i punya date-date i memang dating dengan si cik period ni tau. Ntah spesis macam mana i ni. Selalu menjadi mangsa keadaan untuk i ingat, kawan office i, Kak Mimi. i macam da terbiasa kena update dengan Kak Mimi when i period tau. Omaigad buruknya perangai si yatie. Kekekeke. Then. When i ask the next month 'adui bila mo period ni..stresnyalah bah''apa date period last month arrr..lupa ni'. Then i akan scroll i punya mesej conversation dengan Kak Mimi, and know that 'Oh that date'. See? punya buruk perangai i kan? Muhahahaha.

Perangai punyalah buruk sebenarnya, dari kenal erti period jenis tak tulis. Da kawen ni pun still jenis tak tanda. Husben jenis particular that date pun i jenis tak reti bahasa nak belajar tick ke tanda ke rekod ke note dekat note handphone ke. Tak de. Hahaha.

By the way. i tengah nak dating dengan cik period ;(

Xoxo
Love Korang!

2 comments:

  1. Hihihi...mood berubah serta merta waktu period..memang susah nak jangka..kadang cicak main kejar2 pun jadi isu..cicak kena marah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. Haha. PG dengar bunyi kuali pun boleh jadi isu sedunia :D

      Delete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)