How Sweet Fattah Amin dan Neelofa dalam Suri Hati Mr. Pilot

Assalamualaikum.

Morning awak-awak. Maaflah lately again i da tak rajin sangat nak masuk blog. As usual kan. Rindu nak tulis balik. So, i cepat-cepat masuk blog this morning dan tadaaa. Tajuk bukan main lagi. Tau-tau. Mesti ada yang senyum kambing kan. Hehe.



I tengok tau drama Suri Hati Mr. Pilot ni. Tengok dekat laman web kbergetar.com tu. Boleh tahan cepat juga depa update drama kat situ.

By the way, i suka tengok gandingan Fattah dengan Neelofa dalam drama ni. How sweet! Macam depa betul-betul fallen in love je. Neelofa pun bawa watak manja tu, Ya Allah. Sweet. Manis je. Fattah as Pilot as Ejaz, wei serius i rindu husband! Omgeeee. Hahaha. Sapa tak tengok lagi, please pergi masuk laman web i share tu dan tengok. View drama pun dalam HD. So, awak akan nampak how cantiknya Neelofa dan how hensemnya Fattah dalam tu. Dan dan yang lebih penting, all tudung, shawl Neelofa pakai dalam drama Suri Hati Mr. Pilot, cecantik kan? :)

  

bye!
xoxo.
Share:

8 comments:

  1. Sebab Neelofa yang pakai shawl tu semuanya jadi cantik.
    Pakai lipat lepat aje pun tetap cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. hehe. orang da cantik, pakai apa je pun still cantik :D

      Delete
  2. Nanti saya baca.
    Mungkin menarik ni.
    Harap2 tak lupa.

    ReplyDelete
  3. diorang ni memang bercinta ke atau dalam filem ja? kepoh sekejap heheheh

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Meletop-letop?
      Boom. Boom. Booom.

      Delete
    2. Meletop-letop?
      Boom. Boom. Booom.

      Delete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)

tabung wish list :)

Pusat Aduan Awam

ahli mesyuarat ;)

agenda mesyuarat :)

pengerusi mesyuarat ❤

perempuan 33.
februari 6th | married |
gomen staf | fully time blogger

Assalamualaikum.


Copyright © YatieOwner | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com