Calling For Hari Sukan Negara 2016 Peringkat Negeri Sabah

Assalamualaikum gais.
(gais tu macam korang. awak pun boleh kot. atau kalau ikut pemahaman i la kan, dia berbunyi macam ni "wei korang, wei gais! jom pergi makan! 'wei gais! korang buat apa gais?!") hahaha. Maaflah kalau i salah :D
Hola gais. Sorry. Beberapa hari i tak de kat sini kan. Jangan risau. I tak pergi mana pun. Ada je. Cuma mood nak update blog tu biasalah. Sometimes ada mood, sometimes tak de mood. Hehe. Tapi. Namun bagaimanapun. I'm so happy sebab menang hadiah saguhati giveaway one of blogger i join hari tu. Nanti hadiah da sampai ke tangan i, i review ye. Before that, i nak cakap pasal Hari Sukan Negara, which is esok! Yahoo!! I raikan bersama dengan YB KJ. Kenalkan? Raikan bersama dari jauh sahaja. Hehe.


#harisukannegara #harisukannegarasabah #hsn2016

Ok. Esok i punya duty on Hari Sukan Negara senang sahaja. I pergi candid-candid gambar area pantai teluk, likas, kota kinabalu sabah of course. So! Blogger sabahan. Esok mana yang lalu dan berada di teluk likas awal pagi, nampak i sedang candid-candid, selfie sorang-sorang diri, bolehlah tegur i. Jangan risau, i tak makan orang. Muahahha.

Lepas candid-candid kat situ, ada few tempat lagi yang i akan pergi. Sepeti perdana park, tg. aru. pantai tg. aru 1 dan 2, taman prince philip, tg. aru, grace point. taman rimba ujana tropika, penampang, taman tun fuad stephens, bukit padang. So, area i dengan team i kat situ. As i cakap, kerja i senang. Ambik-ambik gambar, candid, selfie dan laporkan kepada urus setia collect gambar pula dan i balik rumah Zzzz. Muahaha.

Belum selesai lagi. Itu part sebelah pagi. For petang pun benda yang sama. Jam 3 macam tu i da ada kat tempat-tempat yang berdekatan dengan i dahulu. I duduk sebelah inanam. So i pergi terjah teluk likas dahulu. Kalau selalu i lalu area kat situ, memang ada few manusia sekali alam juga buat aktiviti riadah kat situ. Dan! Hopely gais. Esok turun. Please support i. Please support Hari Sukan Negara! Oh. if anyone nampak posting i ni, i ada letak >>> #harisukannegarasabah <<< kat facebook. So those! Sabahan, bolehlah pakai hastag tu :) Kita-kita juga bah ni kan :D

Dan! dan. Esok juga ada acara larian tau. Tengok image kat bawah. Ada area Masjid Bandaraya kat situ. Kalau sempat i tunggu korang lari-lari anak kat situ, kalau tak sempat, Bye! Hahaha.


So! I update secepat mungkin untuk Hari Sukan Negarai Peringkat Negeri Sabah 2016 with love. Salam Jumaat semuanya :)

xoxo.
Share:

2 comments:

  1. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih singgah blog PG, Pak Budiman :)

      Delete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)

tabung wish list :)

Pusat Aduan Awam

ahli mesyuarat ;)

agenda mesyuarat :)

pengerusi mesyuarat ❤

perempuan 33.
februari 6th | married |
gomen staf | fully time blogger

Assalamualaikum.


Copyright © YatieOwner | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com