21 September 2016

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman! | I join sama sebab i memang suka bebenda-benda barangan kecantikan, evendo sebenarnya dalam handbag cuma ada 3 benda basic seperti Azhafizah blog iaitu lipstick, foundation dan eyeliner. Kot-kotlah menang, rezeki, boleh buat koleksi dalam handbag i :D


Sebut pasal satu-satu produk, i setakat ni setia pada foundation B.B Cream keluaran maybelline tu. Since i da cuba sekali B.B Cream tu, after that, i tak tukar lain lagi. Kekallah sampai ke hari ni, still pakai. Selain itu, produk yang i pakai sekarang juga, pencuci muka Safi Rania Gold. Safi Rania Gold i da pakai dekat 2 tahun. Setakat ini dia ok dekat kulit wajah i. Yang penting sebenarnya nak jaga kecantikan is, jangan ada sifat malas. Nak cantik, kena rajin. Kan? ;)


B.B Cream Maybelline


Masker Safi Rania Gold | Pencuci Muka Safi Rania Gold | Rexona i :D

So macam mana? Best tak story tentang produk kecantikan PG? Simple sangat kan. Hehe. Awak-awak pula macam mana? Kalau nak sertai giveaway ini, klik banner atas sekali tau. Good luck! :)

xoxo.

20 comments:

  1. Semoga awak berjaya dalam pemilihan ini... =)

    ReplyDelete
  2. Salam,

    Sally masih belum boleh approved penyertaan sebab masih ada syarat yg tidak dibuat (syarat 4), sila selesaikan dan Sally akan publish komen penyertaan :)

    Love, Sally.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wssalam sally ;)
      PG da make it syarat ke-4 tu.
      harap-harap masuk la ye :D

      Delete
  3. Good luck awakkkk :D
    Singgah dari GA yang sama :D

    ReplyDelete
  4. Good luck awakkkk :D
    Singgah dari GA yang sama :D

    ReplyDelete
  5. datang dari GA yg sama. all the best :)

    http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  6. salam kenal ..singgah dari GA yang sama jugak.. good luck ... :))

    ReplyDelete
  7. Blogwalk dari segmen yang sama..
    Best of luck.. :)

    ReplyDelete
  8. singgah bls kunjungan. thanks tau dtg bw blog sy. goodluck ;)

    ReplyDelete
  9. Singgah balas kunjungan. Best of luck ye PG

    ReplyDelete
  10. Hi!

    First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check! Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…

    Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

    ReplyDelete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)