Please Miss Me

assalamualaikum. please maybe? PG teramat bz. hopely korang jangan lupakan PG ya. terlalu banyak benda nak share. tapi tak berkesempatan lagi nak share dekat sini. inshaAllah, maybe later. but. sebelum tu. please miss me? :)


toodles.
Share:

mood ke laut

hi fellos. morning, assalamualaikum. maaf erk. again and again lately jarang nak update blog. bukan tak de mood. ada mood. hari-hari pun aku jenguk blog ni. cuma tak buat blogwalking dan nak update tu sebenarnya tak tahu nak start dari mana. da pula kenapa kan. honest, masuk office je sekejap mengadap kerja then lepas tu berlegar-legar dekat office sebelah. bukan pergi bergosip ke apa yer. puasa ni. ingat sikit. haha. sebab mata sebenarnya tak mampu nak mengadap skrin pc lelama. kena lari sat dari office ambik mood dekat office sebelah. da kenapa aku ni? adui. teruk betul perangai. ingatkan puasa ni perangai eloklah kot sikit T_T

ok. since beberapa hari ni juga, PG agak busy sebenarnya dekat program atau misi bantuan kemanusian for mangsa gempa bumi dikundasang, ranau sabah. as korang tahu kan. then ada aktiviti telah dianjurkan oleh one of pengarah dekat tempat PG bekerja. memang daebaklah puan. even kena pakai duit sendiri, tak kisah. ada punggutan juga dibuat oleh beberapa orang ahli member group we called 'underground club'. syukur alhamdulillah. memang banyak sambutan. even misi ni peribadi sahaja, tapi ada beberapa agensi yang serius, honest baik hati membantu disaat-saat akhir. even agensi lain tak dapat berkumpul such like PG dengan UC duduk berkumpul, packing barang, lipat melipat, buat justifikasi pakaian dan sebagainya, tapi itu da memadai.


kuih atas tu tak de kena mengena dengan tajuk. tapi nak bagitau korang, itu kuih raya fav no. 1 aku. hahaha

next entry maybe? :)
toodles.
Share:

Giveaway Cash Raya RM1000 by Emas Putih : Cetak Baju Murah Sufi Printing Services


Giveaway Raya Cash RM1000 by Emas Putih : Cetak Baju Murah Di Sufi Priting Services | Salam. Giveaway uzu kali ni dibawakan khas untuk Sufi Printing Servives . So sesiapa yang menang wang tunai RM1000 cash, bolehlah join GA uzu ni ye..

Hadiah :
Top Referral : RM100 x 1
Random : RM 50 x 18 Pemenang

Mula : 06 Julai 2015 | Tamat : 15 Julai 2015
Pengumuman Pemenang : 16 Julai 2015 (Khamis)

Sufi Printing Services merupakan kedai cetak baju murah yang menawarkan perkhidmatan print baju murah yang mana telahpun beroperasi sejak tahun 2010 lagi.

Sufi Printing Services merupakan pakar dalam menyediakan perkhidmatan mencetak baju untuk badan-badan kerajaan, pelajar kolej dan universiti, pelajar sekolah dan sesiapa sahaja yang memerlukan khidmat cetak baju murah dengan harga yang MURAH, CEPAT dan BERKUALITI. Sufi Printing Services memberi maklumbalas yang yang cepat melalui email, SMS ataupun whatsapp.

Terdapat banyak kedai cetak baju murah di Malaysia tapi kena anda perlu cetak baju murah di Sufi Printing Services? Dengan pengalaman dalam bidang design and print cetak baju murah selama 5 tahun merupakan tempoh yang cukup lama dan sangat berpengalaman dalam bidang ini dan semestinya cetak baju murah di Sufi Printing Services adalah sangat berbaloi kerana perkhidmatan yang cepat tapi berkualiti serta harga yang murah membuatkan cetak baju murah di Sufi Printing Services memikat hati pelanggan dan tidak lupa juga Sufi Printing Services mengutamakan misi dan visi agar kepuasan pelanggan amatlah diutamakan.

Sufi Printing Services adalah syarikat Bumiputra yang telah menjalankan perniagaan mencetak baju sejak tahun 2010. Sufi Printing Services juga telah berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia bernombor pendaftaran SA0171741-M . Sufi Printing Services mempunyai lesen yang sah untuk menjalankan perniagaan di kedai kami beralamat di 17-1 Jalan AWF 3, Ampang Water Front, 68000 Ampang Selangor.

[ Gambar Di Luar Kedai ]

[ Gambar Di Dalam Kedai ]

Antara Perkhidmatan yang ditawarkan di Sufi Printing Services :

Uniform F1

6 Sebab Kenapa Anda Perlu Tempah Dengan Sufi Printing Services :

1. Mempunyai Premis Perniagaan.
Kebanyakkan orang akan meragui sama ada betul atau tidak bisnes yang kami lakukan. Sebabnya order kami tawarkan melalui online. Muka tak nampak ape pun tak nampak.. nak transfer duit pun takut kene tipu.. Perkara ni normal dalam dunia Online. Apa bisnes pun akan merasai perkara yang sama. Alhamdulillah setakat ini pelanggan kami berasa yakin dengan kami kerana kami mempunyai premis perniagaan yang sah yang terletak di Ampang Water Front. Gambar premis kami dari luar yang beralamat di 17-1 Jalan AWF 3, Ampang Water Front, 68000 Ampang Selangor.

Kami mengalu-alukan kehadiran anda yang berada di sekitar lembah klang untuk melawat pejabat operasi kami untuk melihat sendiri kualiti cetakkan dan juga jenis-jenis baju yang anda mahukan.

2. Cara Dan Masa Untuk Deal Tempahan Lebih Mudah
Bagi yang tak sempat nak datang ke kedai kami atau berada di luar selangor, anda boleh deal melalui email, Facebook, Sms ataupun Whatsapp. 24jam on. Insyaallah kami akan balas semua pertanyaan anda dengan cepat.

3. Penghantaran Yang Fleksible
Maksud penghantaran yang fleksible ni adalah, anda boleh pilih sama ada nak COD kat kedai kami ataupun hantar melalui PosLaju. Kalau poslaju tu ada caj la kan.. caj tu poslaju yang tentukan. Kami juga boleh hantar ke tempat anda jika menepati syarat-syarat yang kami kenakan.

4. Tiada Design? Kami Boleh Designkan :)
Ramai juga pelanggan kami yang tidak mempunyai design. Dengan kami xde masalah. Kami boleh designkan ikut design yang anda mahukan. Cuma berikan kami idea dan kami akan designkan ikut idea anda. Caj minimum untuk design adalah RM50.

5. Kami Print Sendiri. Bukan Sub Kilang 100% s
Semua baju yang ditempah kami cetak sendiri. Kami tak sub ke mana2 kilang. Jom kita tgk tempat operasi kami.

6. Harga Boleh Runding Sampai Jadi
Cerita pasal harga anda jangan takut. Insyaallah harga boleh nego sampai jadi. Tapi janganlah sampai mintak harga yang tak logik huhu.. Kalau mahal atau lari dengan bajet anda, sila beritahu kami untuk kami semak semula harga supaya kedua-dua belah pihak berpuas hati :) Ok cukup 6 sebab mengapa anda perlu tempah dengan kami. Insyaallah lain hari kami akan update lagi beberapa sebab untuk menguatkan lagi keyakinan anda terhadap kami.

Untuk pertanyaan dan tempahan baju, boleh hubungi kami disini -> HUBUNGI KAMI atau terus call pejabat kami ditalian 03-4280 0833 atau whatsapp 012-296 1085. Waktu operasi adalah dari jam 10 pagi sampai 7 malam.


Jemput follow semua :)
Toodles.
Share:

Mangsa Banjir Bertabahlah

morning fellas. so macam mana ramadhan korang so far? hari ni da masuk hari ke 19 kan. inshaAllah dan sooner, ramadhan akan berlalu pergi dan kita akan bakal meraihkan kemenangan berpuasa selama sebulan dengan menyambut hari raya aidilfitiri. inshaAllah Ya Allah. but. jangan lupa diri. bersederhanalah dalam menyambutnya. bukan menghalang korang nak sambut meriah bagai. lantaklah kan. diri sendiri. ya tetapi. ada orang lain kot yang tak mampu nak meraihkan hari kemenangan tersebut dengan meriahnya. but. but. bersyukurlah dengan apa yang ada.

sebut pasal tu. i'm so deeply sad there sebenarnya. those memang tahu dekat Kota Kinabalu Sabah, terutamanya Kundasang, Ranau Sabah paling banyak terjejas teruk giler lately tak berhenti-henti musibah yang datang dan hari-hari boleh dikatakan, diberitakan ada gempa kecik dan besar berlaku. Ya Allah. starting from Gunung Kinabalu bergegar hari tu since today dan kesannya amat-amat teruk sekali. yes, terutamanya kepada penduduk yang berdekatan dengan tempat kejadian.

mangsa banjir. siapa tengok berita TV3 semalam dan sebelum-sebelum ini, memang amat menyedihkan bila mana melihat banjir dan kesan banjir yang melanda bumi Kundasang, Ranau, Kota Belud dan kampung topokon (mama PG punya kampung). Ya Allah. sedihnya wei. memang tak boleh nak digambarkan. dekat kota belud, selang beberapa jam sahaja sebelum banjir besar berlaku, ada aktiviti gotong royong membersihkan kawasan sekolah tu. tak sampai sehari, banjir melanda dekat situ. memang lumpur bersepah-sepah. tak boleh nak digambarkan. kalau letakkan diri dekat tempat mereka, memang PG akan trauma kot. mana lagi dengan gempa yang berlaku, banjir, hilang tempat tinggal, hilang punca air bersih, makanan, putus letrik. tak boleh nak digambarkan.




its getting worst. semalam dekat tv3 depa ada mention mangsa banjir berdekatan akan ditempatkan di Biro Tatanegara Kundasang (BTN), which is, kawasan tu agak tinggi dan risiko untuk mengalami banjir memang zero. tapi sapa tahu kan. kundasang memang tak boleh dijangka apakah yang akan berlaku for next. kena waspada. itu sahaja mampu PG kata. please people, please teruskan berdoa untuk mangsa-mangsa banjir kita. #prayforsabah

toodles.
Share:

tabung wish list :)

Pusat Aduan Awam

ahli mesyuarat ;)

agenda mesyuarat :)

pengerusi mesyuarat ❤

perempuan 33.
februari 6th | married |
gomen staf | fully time blogger

Assalamualaikum.


Copyright © YatieOwner | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com